You are here

Transparenţă decizională

 

Transparenţă decizională

Această pagină cuprinde documente de interes pentru evaluatori, aflate în formă de proiect. Persoanele interesate pot studia conţinutul acestor documente şi transmite eventuale sugestii şi observaţii.

Observaţiile se fac prin completarea unor formulare, ce se pot descărca şi apoi trimite prin e-mail la observatii@anevar.ro, într-un termen limită, specificat pentru fiecare document.


Stimați colegi,

În materialul pe care îl puteţi consulta aici vă invităm să urmăriţi lista modificărilor propuse pentru ediția 2017 a Standardelor de evaluare a bunurilor, comparativ cu ediția 2016, după încheierea sesiunii de transparență decizională.


St


Vă invităm să ne transmiteți propunerile dvs. de modificare și/sau de completare a actualei colecții de standarde în vederea elaborării standardelor de evaluare 2017.

În acest scop, aveți la dispoziție formularul de observații în care vă rugăm să completați denumirea standardului/ ghidului la care faceți referire, împreună cu numărul paragrafului și al paginii unde se regăsește acesta în colecția curentă de standarde și în care puteți preciza ce modificare/completare doriți să fie realizată, împreună cu motivația pentru aceasta.

În materialul disponibil aici puteți urmări toate modificările propuse pentru ediția 2017 a Standardelor.

Utilizați acest formular de observații pentru a transmite orice propunere care vizează aspecte referitoare la conținutul standardelor. Vă rugăm să  transmiteți formularul completat la adresa observații@anevar.ro până la data de 5 aprilie a.c., inclusiv.


Documente care au parcurs procedura de transparenţă decizională în anul 2014


Documente care au parcurs procedura de transparenţă decizională în anul 2015


 

Attached files: 
nbsp;