You are here

Transparenţă decizională

 

 

Transparenţă decizională

Această pagină cuprinde documente de interes pentru evaluatori, aflate în formă de proiect. Persoanele interesate pot studia conţinutul acestor documente şi transmite eventuale sugestii şi observaţii.

Observaţiile se fac prin completarea unor formulare, ce se pot descărca şi apoi trimite prin e-mail la observatii@anevar.ro, într-un termen limită, specificat pentru fiecare document.03.07.2017

Vă invităm să ne transmiteți propunerile dvs. de modificare și/sau de completare a Îndrumarului de evaluare „Evaluarea bunurilor culturale mobile”.

În acest scop, aveți la dispoziție formularul de observații în care vă rugăm să precizați ce modificare/completare doriți să fie realizată, împreună cu motivația pentru aceasta.

Utilizați acest formular de observații pentru a transmite orice propunere care vizează aspecte referitoare la conținutul acestui Îndrumar. Vă rugăm să transmiteți formularul completat la adresa observații@anevar.ro până la data de 1 septembrie a.c., inclusiv.Stimați colegi,

În materialul pe care îl puteţi consulta aici vă invităm să urmăriţi lista modificărilor propuse pentru ediția 2017 a Standardelor de evaluare a bunurilor, comparativ cu ediția 2016, după încheierea sesiunii de transparență decizională.


Documente care au parcurs procedura de transparenţă decizională în anul 2014


Documente care au parcurs procedura de transparenţă decizională în anul 2015


 

Attached files: 
nbsp;