You are here

Adunarea Generală a TEGoVA – 25-27 octombrie 2017

31 Oct 2017

ANEVAR a participat, prin reprezentanții ei, la Adunarea Generală a TEGoVA, desfășurată în perioada 25 - 27 octombrie, la Marsilia. Delegații au fost prezenți și la lucrările diferitelor comisii ale TEGoVA, în calitate de membri, după cum urmează: Daniel Manațe la Comisia de Recunoaștere Europeană, Dana Ababei la Comisia de Practică Europeană în Evaluare și Anamaria Ciobanu la Consiliul Standardelor Europene de Evaluare.

Plenul Adunării Generale a TEGoVA a aprobat reconfirmarea calității ANEVAR de a acorda evaluatorilor autorizați statutul de Evaluator Recunoscut European (REV), respectiv cel mai înalt nivel de recunoaștere a competențelor în evaluare în Uniunea Europeană. Votul a fost acordat în urma unui raport de audit, care a subliniat standardele înalte de organizare ale ANEVAR în privința coordonării și autorizării activității de evaluare în România.

Consiliul TEGoVA a acordat o plachetă de recunoaștere a contribuției deosebite aduse de domnul Adrian Vascu, președinte ANEVAR 2014-2015, la dezvoltarea organizației europene a evaluatorilor prin calitatea de membru al board-ului TEGoVA în perioada 2008 - 2017. În imagine sunt Președintele ANEVAR, Daniel Manațe și Președintele TEGoVA, Krzysztof Grzesik.

nbsp;