You are here

Adunarea Generală a Organizațiilor Membre ale Consiliului Standardelor Internaționale de Evaluare (IVSC) – 1-4 octombrie 2017

31 Oct 2017

ANEVAR a fost prezentă la unul dintre cele mai importante evenimente pentru profesia de evaluator, organizat în cursul acestui an, respectiv lucrările Adunării Generale ale Organizațiilor Membre ale Consiliului Standardelor Internaționale de Evaluare (IVSC), desfășurată în Mexico City în perioada 1 - 4 octombrie 2017.

Președintele ANEVAR, Daniel Manațe a participat la ședința de politici și strategie a conducătorilor organizațiilor membre ale IVSC.

Dana Ababei, prim-vicepreședinte ANEVAR, a participat la lucrările Consiliului Standardelor de Evaluare pentru Active Corporale, iar Daniel Manațe și George Bădescu, președinte fondator al ANEVAR, au participat la lucrările Consiliului Standardelor de Evaluare pentru Întreprinderi. Delegații ANEVAR au intervenit cu propuneri concrete și sugestii privind standardele internaționale de evaluare pe diferite teme de interes cum ar fi, de exemplu, costul capitalului.

În timpul lucrărilor adunării generale, mai mulți participanți din conducerea IVSC au evidențiat exemplul pozitiv al ANEVAR, care a inclus Standardele Internaționale de Evaluare în corpul Standardelor naționale de evaluare a bunurilor, acoperind toate specializările de evaluare întâlnite pe mapamond: întreprinderi și active necorporale, bunuri imobile, bunuri mobile și instrumente financiare. ANEVAR este astfel considerat unul din puținele exemple complete de urmat din Europa, sub aspectele relevate mai sus.  

nbsp;