You are here

ANEVAR a semnat un Memorandum de colaborare cu Asociația Evaluatorilor Independenți din Georgia

12 Sep 2017

O delegație a statului Georgia, formată din: Nino Beraia - reprezentanta Asociației Evaluatorilor Independenți din Georgia (AEIG), Yuri Dolidze - Head of Service for Accounting and Auditing Supervision, Guvernul Georgiei și Tengiz Gelashvili - Specialist, Valuation Reviewer of Specialised Groups and Supervisory Policy Department of National Bank of Georgia, a vizitat România în vederea documentării cu privire la viitoarea reglementare a profesiei de evaluator în Georgia.

Delegația a beneficiat de suportul ANEVAR în demersurile sale de a identifica cele mai bune practici ale asociației profesionale din România în relația cu autoritățile statului și cu alți parteneri importanți, cum sunt băncile.

Astfel, Asociația a organizat întâlniri la sediul Ministerului Finanțelor Publice și la cel al Asociației Române a Băncilor, precum și cu reprezentanți ai unor organizații profesionale străine: Appraisal Institute - SUA, The European Group of Valuers Associations, ATASA – Spania s.a.m.d.

Tot în cadrul acestei vizitei, s-a semnat un Memorandum de colaborare între ANEVAR și Asociația Evaluatorilor Independenți din Georgia.

nbsp;