You are here

Conferinţa ”Evaluarea proprietăţilor complexe” - Mamaia, 23 iunie 2018

11 May 2018

ANEVAR organizează Conferinţa ”Evaluarea proprietăţilor complexe, care va avea loc la Mamaia în data de 23 iunie 2018, la Hotel Zenith Conference&Spa - sala Poseidon, începând cu ora 09:00.

Conferinţa este echivalată cu 8 ore de pregătire continuă, în urma promovării unui test, iar înscrierea la acest eveniment se face prin completarea formularului de înregistrare online.

Vom reveni cu mai multe detalii cu privire la speakerii și la subiectele care vor fi abordate în cadrul acestui eveniment.

Conferinţa va fi precedată de SPIC D57 - Evaluarea proprietăţilor imobiliare de tip comercial. Studii de caz (lector: Adrian Nicolescu). Seminarul, echivalat cu 6 ore de pregătire continuă, va avea loc în data de 22 iunie, la Mamaia, începând cu ora 15:00, la Hotel Zenith Conference&Spa- sala Poseidon.

Pentru a participa la aceste evenimente, vă rugăm să completaţi formularul de înregistrare.

ANEVAR  a obţinut pentru participanţii la aceste evenimente tarife preferenţiale la Hotel Zenith Conference&Spa. Rezervările se vor face prin completarea și transmiterea formularului de cazare către una dintre adresele de email: conference@zenithhotel.eu sau sales@zenithhotel.eu. Precizăm că rezervările se vor face în ordinea transmiterii formularului de cazare, în limita locurilor disponibile.

Vă așteptăm la Mamaia!


Formular cazare

nbsp;