You are here

Conferința Națională ANEVAR - 7 aprilie 2017

11 Apr 2017

În data de 7 aprilie, la București, Hotel Marshal Garden, s-au desfășurat lucrările Conferinței Naționale a Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România (ANEVAR). Potrivit ordinii de zi, conferința a debutat cu o serie de mesaje adresate de către invitați participanților. A urmat prezentarea raportului de activitate ANEVAR, susținută de președintele Asociației, Daniel Manațe. În cadrul acestei prezentării au fost enumerate principalele acțiuni desfășurate în anul 2016.

În continuare au fost supuse atenției și aprobării participanților documente referitoare la activitatea economico-financiară a ANEVAR pentru anii 2016 și 2017, structura Standardelor de evaluare a bunurilor, ediția 2017, cu intrare în vigoare la data de 1 mai 2017 și raportul de activitate a Comisiei de Etică și Disciplină. Modificările conținutului noii ediții a Standardelor, aflate și pe pagina de Transparență decizională a site-ului ANEVAR, au fost detaliate de Daniel Manațe, președinte ANEVAR și de Adrian Vascu, președinte ANEVAR în perioada 2014-2015.

Accesul la acest eveniment s-a făcut exclusiv pe baza listei cu invitați și a celei cu delegaţii aleşi în cadrul Adunărilor Generale ale Filialelor Asociaţiei, desfăşurate în perioada 24 februarie - 23 martie 2017.

nbsp;