You are here

Programul conferinței - Întâlnirea anuală a membrilor corporativi - Poiana Brașov, 10 decembrie 2016

7 Dec 2016

Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România a organizat tradiţionala Întâlnire anuală a membrilor corporativi, sâmbătă, 10 decembrie 2016, la Hotelul Sport din Poiana Brașov, începând cu ora 10:00.

În cadrul acestui eveniment au fost abordate subiecte de interes legate de profesie şi de evoluţia acesteia, dintre care amintim: monitorizarea activităţii de evaluare, rezultatele sesiunii de acreditare/ reacreditare și raportul de activitate pentru anul 2016. Adrian Vascu, Președinte ANEVAR 2014-2015, a susținut o prezentare extrem de interesantă despre antreprenoriat și profesiile liberale.

Invitata noastră specială, Elena Badea -  Partner & Senior Consultant la Sfera Business, a vorbit despre un instrument extrem de util pentru business-ul dumneavoastră în „era Facebook”: „Marketingul Serviciilor Profesionale în Social Media”.


Am sărbătorit sfârșitul acestui an împreună cu Trupa TVA (Teo Boar, Vlady Cnejevici și Adrian Vascu), invitații noștri speciali la cina festivă de sâmbătă, 10 decembrie, care a avut loc în restaurantul hotelului.

Înscrierea la eveniment s-a făcut prin completarea formularului de înregistrare, disponibil aici.

 

Programul conferintei 

nbsp;