You are here

Întâlnirea Anuală a Membrilor Corporativi ANEVAR - 16 decembrie 2017, Sibiu

5 Dec 2017

Ne face plăcere să vă invităm la tradiţionala Întâlnire anuală a membrilor corporativi, care va avea loc sâmbătă, 16 decembrie 2017, la Hotelul Ramada din Sibiu – sala Atlass, începând cu ora 11:00.

În acest an vă așteptăm cu o serie de prezentări deosebit de interesante, legate de:

  • Time management sau cum vă puteți eficientiza activitatea pe plan profesional și personal
  • Diferența dintre PFA-uri și SRL-uri – avantaje și dezavantaje. Ce formă juridică de organizare vi se potriveşte mai bine pentru succesul în afaceri?
  • Protecția datelor personale conform Regulamentului UE 2016/679, care va intra în vigoare începând cu 25 mai 2018
  • Managementul riscului în activitatea de evaluare, în condițiile în care asumarea unor riscuri legate de piețe sau servicii noi este nu doar un mijloc de creștere, ci chiar de supraviețuire
  • Firmele de evaluare și importanța acestora în activitatea de evaluare din România
  • Managementul reputației, întrucât cel mai bun mijloc prin care vă puteți distinge de ceilalţi este reputaţia pe care v-o construiți
  • Rezultatele sesiunii de acreditare/reacreditare

În seara de 16 decembrie, va avea loc petrecerea de Crăciun, în cadrul căreia vom sărbători sfârșitul acestui an care a marcat 25 de ani de valoare în evaluare. Vă așteptăm de la ora 20:00, în sala Atlass a hotelului Ramada, cu muzică bună, dans și… 25 de premii atractive.

Înscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil aici.

Îi încurajăm pe toți evaluatorii, indiferent dacă fac sau nu parte din firme care dețin calitatea de membru corporativ ANEVAR, să participe la acest eveniment pentru a fi la curent cu evoluția asociației, cu provocările și oportunitățile acestei profesii.

Vă așteptăm la Sibiu!


Formular de înregistrare


Formular de cazare


Programul conferinței

Materialele conferinței

nbsp;