COMUNICAT IMPORTANT PENTRU MEMBRII ANEVAR - Baza de date BIF

4 Jan 2016

Baza de date BIF poate fi accesată la adresa http://bif.anevar.ro. Manualul de utilizare a bazei de date, actualizat, poate fi găsit aici. Dacă întâmpinați probleme la introducerea informațiilor, vă rugăm să le anunțați la adresa de e-mail erori.bif@anevar.ro. Vom remedia erorile în cel mai scurt timp, dar poate dura până la 24 de ore. Așteptăm eventualele propuneri de îmbunătățire sau neclarități pe adresa de  e-mail: administrator.bif@anevar.ro.

Membrii titulari ANEVAR pot introduce datele rapoartelor de evaluare în BIF folosind numărul legitimației și parola de acces în pagina personală de pe site-ul www.anevar.ro.

Membrii corporativi ANEVAR vor putea accesa aplicația web folosind numărul autorizației și parola de acces în pagina personală de pe site-ul www.anevar.ro a administratorului firmei. De asemenea, în secțiunea specifică din aplicația web, membrii corporativi vor avea posibilitatea să își gestioneze lista colaboratorilor/ angajaților pe care îi vor autoriza să introducă informațiile din rapoartele de evaluare în BIF, în numele respectivei firme

nbsp;